07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
За къщи за гости Балкан

 Къщите са изключително подходяща за почивка,семейни ваканции, религиозни и лични празненства, тийм билдинг и фирмени партита през всеки годишен сезон. 

Сред очарованието на Балкана, можете да си направите слънчеви бани край басейна, да се разхладите с любимата си напитка на външния летен бар. За най-малките си гости предлагаме атрактивна детска площадка, детски басейн, пъзели, игри, система за домашно кино и свобода за лудории. 

През студените зимни дни може да се насладите на меката топлина на нашето СПА. Отпуснете се и се разтоварете от стреса в спокойна и уютна атмосфера в дебрите на Стара планина. В Насладете се на вкусна храна и обслужване на високо ниво. 

  Балкана ви очаква! Тук е един от входовете на Национален парк "Централен Балкан". Съседството и доброто ни сътрудничество с Държавна дивечовъдна станция "Росица", село Лъгът, ви предоставя възможността за езда на елитни породи коне, фотолов и отстрел на трофеи. Лъгът е удобен изходен пункт към планината и върховете Мазалат и Ботев. Ако сте любители на риболова на 10 мин. от нашата къща в село Кастел, се намира язовирът за спортен риболов с трофейни шарани.

Стаите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, телевизор с цифрова телевизия, климатик. Цените са атрактивни и включват закуска и ползване на спа и басейн (през летният сезон).